Pakcrew

Slot Machine Cambridge İngilizce Sözlüğündeki Anlamı

March 23, 2024
ahsan Qadir

Slot Machine Cambridge İngilizce Sözlüğündeki Anlamı

Bu sayede boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde geçirebilir veya arkadaşlarınızla eğlence iki katına çıkartabilirsiniz. Yılbaşı, doğum günü gibi özel günlerde ve kalabalık partilerinizde arkadaşlarınızla birlikte farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız evinizin boyutlarına uygun olarak geliştirilmiş olan ev tipi slot makinesi modellerini değerlendirebilirsiniz. Bu ürünler farklı figürlerinin yer aldığı alternatifleri ile zevkinize hitap eden modeli bulmanızı kolay hale getirmektedir.

Gerek kişisel yaşam alanlarınızı daha yaşanılabilir hale getirmek adına gerekse görünüm açısından daha modern bir görünüme erişebilmek adına dekorasyonu önem veren biri iseniz sizler de eğlenceli görünümü ile evinize canlılık katacak olan slot makinesi seçeneklerinden yardım alabilirsiniz. Tercih edeceğiniz ürünü satın almadan önce dikkat etmeniz gereken belli başlı noktalar hem dekorasyonunuzu canlılığını artıracak hem de evinizdeki kullanım alanlarını verimli bir şekilde değerlendirebilmek adına size yardımcı olacaktır. Örneğin slot makinesi ile evinizdeki görünümü canlı bir hale getirmek istiyorsanız yapmanız gereken belli başlı kurallardan biri evinizin büyüklüğüne uygun olan modelleri seçmek olmalıdır.book of ra kostenlos

Bu ürünler dayanıklı yapısı ve kullanışlı olması sebebiyle uzun yıllar boyunca herhangi bir hasar ya da arıza sorunu olmaksızın kullanılabilmektedir. Üreticiler tarafından özenle geliştirilen bu ürün eğlenceli zaman geçirmeyi daha kolay bir hale getiriyor ve iş stresinden arınmanızı, günlük hayatın olumsuz detaylarını unutmanızı sağlıyor. Her kullanıcının kolay bir şekilde oynayabileceği ve algoritmasını saniyeler içerisinde çözebileceği slot makineleri sayesinde görünümde de şıklığa ve eğlenceye erişebileceksiniz. Evlerinizdeki görünümü daha canlı ve eğlenceli bir hale getirmek istiyor ve partilerin aranan ürününe sahip olmayı hedefliyorsanız slot makinesi seçenekleri tam dimension göre. Dilediğiniz alternatifi evinizin boyutlarına uygun olarak temin ettiğiniz takdirde siz de mükemmel eğlenceye ortak olabileceksiniz.

Siparişinizi, teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde kullanmadığınız ve ürün ya da ambalajını (satılabilirliğini) bozmadığınız sürece iade edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için sıkça sorulan sorular bölümünü inceleyiniz. Mudo olarak ürün gruplarımıza göre, tüm ürünlerimizde faturanız üzerinde bulunan tarihten itibaren 2 yıl garanti veya sorumluluk süremiz bulunmaktadır. Bu özelliği kullanmak için reklamsız üyeliğe sahip olmanız gerekmektedir.

slot machine

Bu ürünler arasında yer alan slot makinesi alternatifleri de teknolojinin yeniliklerinden en iyi şekilde yararlanarak dokunmatik özelliği ile satışa sunuluyor. Dokunmatik olarak satışa sunulan bu ürünler ile keyifli bir şekilde zaman geçirebileceğiniz gibi aynı zamanda yer tasarrufu da yapma imkânına sahip olabileceksiniz. Ev dekorasyonunun en önemli özelliklerinden biri yaşam alanınızda bulunan metrekareleri iyi değerlendirmektir.

Slot Machine Değerlendirmeniz

Fakat e-posta hesabımı kurtaramadığım için buraya gelen kodu yazamıyorum. Herhangi bir çekim işlemini ve 2fa ayarlarını yapamıyorum. Kucoin yardım kısmından derdimi anlattım ama daha dönüş yapılmadı. Taraflardan her biri işbu Sözleşme’yi karşı tarafa yapacağı tek taraflı bir bildirimle her zaman feshedebilir. Bu ürün stokta olduğunda, posta adresinize bir bildirim göndereceğiz.

  • MUDO’nun ÜYE’nin beyan edeceği fikir ve görüşler nedeniyle üçüncü kişi veya kurumların uğrayabileceği zararlardan veya üçüncü kişi veya kurumların beyan edeceği fikir ve görüşler nedeniyle ÜYE’nin uğrayabileceği zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Modern hayatla birlikte pek çok insan gün içerisinde stresli bir hal alabiliyor.
  • Herhangi bir çekim işlemini ve 2fa ayarlarını yapamıyorum.

Ayrıca bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, web site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz. Kişisel verileriniz, tarafınızdan alınan açık rızalar doğrultusunda MUDO tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun hükümlerine uygun olarak işlenecektir. Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanunun 5/2. Maddesinde sayılan durumlarda ise kişilerden rıza alınmasına gerek olmadığını da ayrıca hatırlatmak isteriz. MUDO internet sitesinin virus ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkanlar dahilinde tedbir alınmıştır.

Uzun yıllar boyunca dünyanın birden fazla noktasında kullanılan ve eğlenceli vakit geçirmenin adresi olarak bilinen slot makineleri her kullanıcının yapısına uygun olarak tasarlanan seçenekleriyle farklı tasarımları da sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Amerika’da ortaya çıkan bu makine oldukça kolay bir kullanıma sahip olduğundan dolayı eğlenceli zaman geçirmek için sıkça tercih edilen bir seçenektir. Son dönemlerde görünümüyle dekorasyonlarda da yer almayı başaran bu ürün sayesinde sizler de arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilecek ya da kendi boş vakitlerinizi değerlendirmek adına slot makinesinden yardım alabileceksiniz. Her kullanıcının zevkine hitap edebilecek şekilde tasarlanmış olan bu ürünleri kullanmak oldukça kolay olduğu için herhangi bir öğrenme süreci geçirmenize gerek yoktur. Üründe bulunan kolu aşağı indirdiğiniz takdirde oyuna başlayabilir ve aynı figürleri denk getirmeye çalışarak büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Yani yer tasarrufu yapmak ev dekorasyonunda oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu bağlamda tercih edeceğiniz mobilyalardan eğlence ürünlerine kadar her seçeneği iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Slot makineleri tercih edeceğiniz boyutları ile evinizin dekorasyonuna uygun olmalı ve bu şekilde daha ferah bir görünüm sağlamalıdır.

Arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçirmek için satın alabileceğiniz slot makinesi seçenekleri kolay öğrenilebilir yapıya sahip olması ve sürükleyici içeriği bulunması sebebiyle dünya çapında popüler bir üründür. Evinizde böylesi bir ürünün bulunması hem görünüm olarak hem de kullanım olarak farklı bir deneyim yaratacağı için evlere uygun olarak geliştirilmiş seçenekleri temin edebilirsiniz. Slot makineleri genellikle işyerleri için üretilmiş olan alternatifleri ile popülerlik kazanmış olsa da son dönemde evlerde kullanılmaya uygun olan seçenekleri de pek çok kullanıcı tarafından rağbet görüyor. Evinizin büyüklüğüne uygun olarak temin edebileceğiniz slot makinesi seçenekleri ile eğlenceyi evinize getirebileceksiniz.

Etimoloji, Eş ve Zıt anlamlar, kelime okunuşları ve günün kelimesi. Yazım Türkçeleştirici ile hatalı Türkçe metinleri düzeltme. IOS, Android ve Windows mobil platformlarda online ve offline sözlük programları. Sesli Sözlük garantisinde Profesyonel çeviri hizmetleri. İngilizce kelime haznenizi arttıracak kelime oyunları. Ayarlar bölümünü kullarak çevirisini görmek istediğiniz sözlükleri seçme ve aynı zamanda sözlüklerin gösterim sırasını ayarlama imkanı.

Bunun yanında nihai güvenliğin sağlanması için kullanıcının, kendi virus koruma sistemini tedarik etmesi ve gerekli korunmayı sağlaması gerekmektedir. Bu bağlamda ÜYE MUDO internet sitesine girmesiyle, kendi yazılım ve işletim sistemlerinde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan ya da dolaylı sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul etmiş sayılır. Sitesi tasarım ve yazılımı ile ürünlere ait metin ve görsel içeriklere ilişkin tüm fikri mülkiyet hakları MUDO’nun mülkiyetinde olup, bunlar ÜYE tarafından MUDO’nun yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. ÜYE, başka web kullanıcılarının bilgilerine ve yazılımlarına izinsiz olarak ulaşmamayı veya bunları kullanmamayı kabul etmiştir. Aksi halde, bu nedenle doğacak hukuki ve cezai sorumluluk tamamen ÜYE’ye aittir.

Ürün Açıklaması

Hem eğlenceli hem de evin yapısına uygun bir ürün tercihi yapmak istiyorsanız sizler de dokunmatik alternatiflerden yararlanabilirsiniz. Genellikle profesyonel bir deneyim yaşamak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilen dokunmatik seçenekler klasik görünümleri de kendi içinde barındıran yapısı sayesinde geçmişle geleceği bir araya getirmeyi başarıyor. Üreticiler tarafından geliştirilen dokunmatik seçenekler sayesinde şansınız artırabilir ve slot makinesi ile eğlenceyi daha yüksek seviyeye çıkarabilirsiniz. Her kullanıcının kolaylıkla oynayabileceği dokunmatik alternatiflerin yanı sıra evlerinizde kullanmak adına tercih edebileceğiniz klasik seçeneklerde classic bir görünüm olanağı sunduğu için daha sentetik bir dekorasyona sahip olmanıza yardımcı oluyor. Yani slot makinesini evlerinizde dekoratif bir ürün kullanarak hem geçmişi hem de geleceği aynı çatı altında toplayabilirsiniz. Eğlenceli bir görünüme erişmek istiyor aynı zamanda evinizin boş alanlarından faydalanmayı hedefliyorsanız mini slot makinesi alternatifleri tam dimension göre bir tercih olacaktır.

Müşteri Yorumları

Mobil uygulamamızı indirerek reklamsız aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Bazen kötü niyetli olma potansiyeli bulunan bir yazılımı gözden kaçırabileceğimizi hatırlatmak isteriz. Ekibimiz measurement kötü amaçlı yazılımdan arınmış bir program ve uygulamalar kataloğu sunmaya devam edebilmek amacıyla, her katalog sayfasına geri bildiriminizi bize geri yönlendiren bir Rapor Yazılımı özelliği entegre etti.

Mini seçenekler her evin yapısına uyum sağlayabilecek bir boyutta olduğundan gerek salonlarınızda gerekse çalışma odanızda kolaylıkla muhafaza edebilir ve eğlenceli bir görünüme erişebilirsiniz. Üretilen seçeneklerdeki dayanıklı yapı da ürünleri uzun müddet sorunsuz bir şekilde kullanabilmenize yardımcı oluyor. Dayanıklı içeriği ile paslanma ya da bozulma gibi durumları ortadan kaldıran üreticiler ile hem güvenli alışverişin keyfini çıkarın hem de sevdiklerinizle eğlenceli zaman geçirmeyi daha konforlu bir hale getirin. Evlerdeki dekorasyonu zenginleştirmek adına son dönemde birden fazla alternatif tercih edilmektedir. Popüler trendlere uygun olarak evlerinizde canlılığa ve eğlenceli bir görünüme yer vermek istiyorsanız sizler de üretilmiş olan slot makinesi seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Bu ürünler yapısı gereği ile eğlenceli bir dış bir görünüm sağladığı gibi aynı zamanda canlılığıyla da evinizin renklerini tamamlayacaktır.

Slot Makinesi

Slot makinesiyle ilgili kelimeleri eğlenceli ve zorlu bir kelime arama biçiminde keşfetmenin keyfini çıkarın. İkramiyeden kirazlara kadar, bu kitap sizi meşgul ve eğlendirmek için sembolleri ve kazanan kelimeleri sunar, çanlar, ıslıklar veya riskler olmadan. Mesajınız gönderildi ve müşteri hizmetleri en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. İşbu sözleşme ÜYEnin, ÜYEliğini iptal etmesi veya MUDO tarafından ÜYEliğinin iptal edilmesine kadar yürürlükte kalacaktır. MUDO ÜYEnin “üyelik sözleşmesi”nin herhangi bir hükmünü ihlal etmesi durumunda ÜYEnin ÜYEliğini iptal ederek sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilir.

Kelimelerin seslendirilişini otomatik dinlemek için ayarlardan isteğiniz aksanı seçebilirsiniz. ÜYE’nin MUDO internet sitesinden aldığı şifreyi kullanma hakkı münhasıran ÜYE’ye aittir. ÜYE bu şifreyi herhangi bir üçüncü şahsa veremez. Şifrenin kullanımına ilişkin tüm hukuki ve cezai sorumluluk ÜYE’ye aittir. ÜYE, internet sitesine ÜYE olurken verdiği kişisel ve diğer sair bilgilerin gerçeğe uygun olduğunu ve MUDO’nun bu bilgilerin gerçeğe aykırılığı nedeniyle uğrayacağı tüm zararları defaten ve nakden tazmin edeceğini beyan ve taahhüt eder. Internet sitesinde ÜYE’ler tarafından beyan edilen, yazılan fikir ve düşünceler ve kullanılan ifadeler münhasıran ÜYE’lerin kendi kişisel fikir ve yorumlarıdır ve bu fikir ve yorumların sonuçlarından yalnızca ÜYE sorumludur.

Aşağıdaki listelerinizden birine slot machine’ı ekleyin ya da yeni bir tane yaratın.

MUDO, ÜYE verilerinin yetkisiz kişilerce ele geçirilmesinden ve ÜYE yazılım ve verilerine gelebilecek zararlardan dolayı sorumlu tutulmayacaktır. ÜYE, web sitesinin kullanılmasından dolayı uğrayabileceği herhangi bir zarar yüzünden MUDO’dan tazminat talep etmemeyi peşinen kabul etmiştir. İthalat ücreti depozitosu, satın alım işleminiz gerçekleştiğinde tahsil edilir ve gerekli vergiler ve gümrük masraflarının ödenmesi için kullanılır. Yukarıda gösterilen ithalat ücreti depozitosu, seçtiğiniz kargo seçeneği ve alışverişi tamamlama adımı sırasında sepetinizde bulunan ürünlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Tüm bu yukarıda ayrıntılarıyla açıklanan kişisel verilerinizi, başta KVKK tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve KVKK’nın 4., 5. ÜYE yürürlükte bulunan ve/veya yürürlüğe alınacak uygulamalar kapsamında MUDO ve Mudo Satış Mağazaları A.Ş. Markalarının ürün ve hizmet tanıtımları, reklamlar, kampanyalar, avantajlar, anketler ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamaları hakkında kendisine bilgi ve ilanlar gönderilmesine izin verdiğini beyan ve kabul eder. ÜYE, MUDO’ya ÜYE olurken ve/veya başka yollarla geçmişte vermiş olduğu ve/veya gelecekte vereceği kişisel ve alışveriş bilgilerinin ve alışveriş ve/veya tüketici davranış bilgilerinin yukarıdaki amaçlarla toplanmasına, MUDO tarafından kullanılmasına ve arşivlenmesine izin verdiğini beyan ve kabul eder. ÜYE aksini bildirmediği sürece ÜYE’liği sona erdiğinde de verilerin toplanmasına, MUDO tarafından kullanılmasına ve arşivlenmesine izin verdiğini beyan ve kabul eder. ÜYE yukarıda bahsi geçen bilgilerin toplanması, paylaşılması, kullanılması, arşivlenmesi ve kendisine erişilmesi nedeniyle doğrudan ve/veya dolaylı maddi ve/veya manevi menfi ve/veya müsbet, kısaca herhangi bir zarara uğradığı konusunda talepte bulunmayacağını ve MUDO’yu sorumlu tutmayacağını kabul ve beyan eder.

Faller180946 1/87 Slot Makinaları ( 7 Adet ) Demonte Plastik Maketi

Sevkiyat ücreti gönderilecek il-ilçe bilgisine ve alışveriş tutarına göre değişmektedir. Daha fazla bilgi için  Mudo sevkiyat ücreti listesini inceleyiniz. Kara ulaşımının olmadığı ilçe ve adalarda teslimat kara tarafından seçilen iskeleye kadar yapılabilmektedir. Çerez bildirimi ile ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız.

Örneğin meyveli figürlerin yanı sıra dokunmatik seçenekleri de sizlere daha teknolojik bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Bu bağlamda tercih edeceğiniz ürünü kendi zevkinize ve kullanım şeklinize uygun olarak değerlendirirseniz süreç de buna göre şekillenecektir. Markalar tarafından özenle geliştirilen slot makinesi alternatifleri aynı zamanda dekorasyonunuzun da mükemmel bir değişim geçirmesine yardımcı oluyor.

Birkaç gün sonra hesaptan atılmış ve hesap şifresinin yanlış olduğu belirtilmiş. Şifre değişikliği için doğrulama kodu istedik ancak kod gelmiyor. Kucoin hesabımdaki kayıtlı e-posta adresimi değiştirmek istiyorum.

Genellikle büyük evlerde kullanılan büyük slot makinesi seçeneklerinin yanı sıra küçük ve mini boyutlarda olan alternatifler de çalışma odaları için mükemmel bir seçenek olarak değerlendirilmektedir. Yanda duran kolu çektiğiniz takdirde ekranda karşınıza çıkacak figürlerin aynı olmasına önem gösterin. Eğer ekrandaki figürlerin hepsi aynı olursa oyunu kazanmış olursunuz. Bu figürler kimi zaman meyve, kimi zaman harf, kimi zamansa para birimi olarak gösterilmektedir.

ÜYE veri paylaşım tercihlerini değiştirmek isterse, bu talebini MUDO’nun müşteri hizmetleri çağrı merkezlerine iletebilir. MUDO olarak müşterilerimizin, çalışanlarımızın, çalışan adaylarımızın ve tüm iş ortaklarımızın bilgilerinin, verilerinin ve özel hayatının gizliliğine ve güvenliğine son derece önem vermekteyiz. Bu sebeple, Veri Sorumlusu sıfatıyla Mudo Satış Mağazaları A.Ş. ÜYE, işbu sözleşmeyi kabul etmekle aksine bir yazılı bildirimi olmadığı müddetçe MUDO’NUN kendisine yönelik yukarıda belirtilen iletişim faaliyetlerinde bulunabileceğini kabul ve beyan etmektedir. ÜYE, işbu Sözleşmeyi onaylayarak, MUDO ile paylaşmış olduğu tüm bilgilerin şahsına ait olduğunu ve bu bilgilerin, satış ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülebilmesi amacıyla ve her türlü iletişim aracına uygun bildiriminin sağlanması için işbirliği içinde olduğu Vipindirim Elektronik Hizmetler ve Tic. ( ve Markafoni Grup) ile tüm Markafoni İştirakleri ve “Markafoni Grup” bünyesindeki diğer tüzel kişiler ile de paylaşılabileceğine onay vermektedir.

Örneğin bu ürünleri salonunuzda kullanmak istiyorsanız salonunuzun genişliğinden yararlanabilirsiniz. Geniş bir salona sahipseniz daha büyük boyutlara sahip olan slot makinesinin tercih ederek misafirlerinizle birlikte eğlencenin keyfini iki katına çıkartabilirsiniz. Çalışma odanızda kullanmak için tercih edeceğiniz slot makinesi de yine odanızın büyüklüğüne uygun olarak değerlendirilebilir.

Politika MUDO web sitesinde () yayımlanır ve kişisel veri sahiplerinin talebi üzerine ilgili kişilerin erişimine sunulur. MUDO, Kanun’a uygun olarak, idari ve teknik imkanlar dahilinde; Veri Sahiplerinin kişisel verilerini kullanmalarını mümkün kılınması için gerekli olan sistemleri yürütmektedir. MUDO, Kanun’a uygun bir biçimde, doğması muhtemel herhangi bir uyuşmazlık kapsamında kullanılmak üzere ilgili mevzuat ile belirlenmiş olan zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri muhafaza edebilecektir. Bu durumda muhafaza edilen kişisel verilere herhangi bir başka amaçla erişilmemekte ve ancak ilgili hukuki uyuşmazlıkta kullanılması gerektiği zaman erişim sağlanmaktadır. MUDO tarafından elde edilen kişisel verilere ilişkin detaylı bilgiye MUDO Satış Mağazaları Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan ulaşabilirsiniz. 2005 yılından beri binlerce müşterimiz Pegem.Net güvencesiyle aradıkları yayınlara hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştılar.

Dünyanın birden fazla noktasında kullanıcıların ilgisine sunulan bu üründe farklı boyutlara sahip seçenekler de kolaylık sağlıyor. Örneğin evlerinizde hem görünüm açısından farklılık sağlayacak alternatifleri hem de kullanım açısından konfor sağlayacak seçenekleri temin etmek istiyorsanız boyut olarak daha küçük olan alternatifleri yönelebilirsiniz. Evinizin yapısına uygun olarak tercih edeceğiniz ürünlerde önceliği görünüme veriyorsanız tasarım açısından yenilik sağlayan ve figürleri ile daha trendy bir kullanım avantajı sunan seçenekleri yönelebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha profesyonel bir kullanım amacına uygun seçenekleri yönelmek istiyorsanız boyut olarak uzun yıllardır aynı şekilde satışa sunulan seçenekleri temin edebilirsiniz.

Tercih edeceğiniz makinenin tasarımına bağlı olarak değişebilecek bu durum size mükemmel bir çeşitlilik sunuyor. Bu sayede kendi zevkinize hitap eden seçeneği kolaylıkla alabilir ve figürler arasında seçim yapma şansına sahip olabilirsiniz. Örneğin büyük bir slot makinesi ile evinizin dekorasyonuna yenilik katmak istiyorsunuz ve aldığınız üründe meyveli alternatiflere yer vermeyi tercih ediyorsunuz. Öyleyse siz de meyve figürlerinin yer aldığı slot makinesi seçeneklerini temin ederek arzu ettiğiniz görünüme ulaşabilirsiniz. Üreticiler tarafından satışa sunulan bu makinelerde farklı kullanım alternatifleri de mevcuttur. Jeton ile çalışan seçeneklerin yanı sıra farklı içeriklerle çalışan seçenekler de sizlere çeşitlilik sağlamayı hedeflemektedir.

Bu görüş ve düşüncelerin MUDO’yla hiçbir ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır. MUDO’nun ÜYE’nin beyan edeceği fikir ve görüşler nedeniyle üçüncü kişi veya kurumların uğrayabileceği zararlardan veya üçüncü kişi veya kurumların beyan edeceği fikir ve görüşler nedeniyle ÜYE’nin uğrayabileceği zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, işbu Aydınlatma Metni’nde belirtildiği şekilde MUDO’ya iletmeniz halinde talebinize ilişkin dönüş sağlanacaktır. Mudo bünyesinde hali hazırda çalışan personellerimizin ve daha önce Mudo bünyesinde çalışmış olan eski personellerimizin özlük dosyaları, yasal yükümlülüklerimiz gereğince ve bu kapsamda Mudo bünyesinde saklama ve imha politikasına uygun olarak saklanmaya devam etmektedir. Kişisel bilgileriniz cr.mudo.com.tr adresinden güncelleyebilirsiniz. Haklarınıza ilişkin taleplerinizi MUDO Satış Mağazaları Anonim Şirketi Veri Sahibi Başvuru Formu’nda (Form henüz tamamlanmadı ama oluşur oluşmaz bu alana eklenecek) yer alan yöntemlerle Şirketimize iletmeniz durumunda, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır.

MUDO, ÜYEnin internet sitesi üzerinde yaptığı hareketlerin kaydını bulundurma hakkını saklı tutar. MUDO, kişisel verilerin saklanma sürelerini belirlerken yürürlükte bulunan mevzuatı ve süreç konusu verilerin işlenme amaçlarını göz önünde tutarak belirleme yapmaktadır. Ticari faaliyetimiz kapsamındaki KVK Kanun korumasından faydalanan tüm iş ortaklarımıza ve onların çalışanlarına ait kişisel verilerin, Mudo’nun müşteri portföyü olarak ticari ilişkinin devamında ve sonrasında sözleşmesel yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla işlenebileceğini de belirtmek isteriz. Kimliğinizi belirli ya da belirlenebilir kılan her türlü bilgi “kişisel veri”dir. MUDO, kişisel verilerinizin işlenmesinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuata uygun hareket etmek için gerekli her türlü faaliyeti yürütmektedir. Bununla birlikte, yasal yükümlülüklerimiz nedeniyle ve bunlarla sınırlı olmak üzere mahkemeler ve diğer kamu kurumları ile kişisel veriler paylaşılmaktadır.

Tasarımı ile geçmişi en iyi şekilde yansıtmayı başaran bu ürünler mükemmel bir figür olarak da evlerinizde eğlenceli bir dokunuş olmaya devam edecek. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde aktarılabilecektir. Maddeler uyarınca toplanan kişisel verileriniz; KVKK tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve KVKK’nın 8. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dâhilinde ve yukarıda yer alan amaçlarla aktarılabilmektedir.

ÜYE internet sitesini kullanırken tüm yasal mevzuat hükümlerine uymayı ve söz konusu hükümleri ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt eder. Aksi durumda, oluşacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran ÜYE sorumlu olacaktır. Her çevirme için ücret kesiyor ancak kazanılan ödülü yatırmıyor. Özellikle 3 lu ve 4lu eşleşmelerde vaat edilen ödüller yatırılmadı. Uygulamadaki yardim merkezi kesinlikle işlevsiz.